Mistä uusia ystäviä löytää aikuisiällä? Näin naisraatimme vastasi lukijan kysymykseen. Aikuisena uusiin ihmisiin tutustuminen vaatii vaivannäköä, varsinkin jos haluaa tehdä vähänkään. Kuinka löytäisi uusi ystäviä aikuisiällä?

Arbeidsfellesskap Oslo

Arbeidsfellesskap i Oslo med et stimulerende miljø som kan gi deg økt arbeidsglede, kreativitet og fokus. Eget kontor, fornuftig pris, og fleksibel leieavtale.

Tidligere måtte du som frilanser/gründer/selvstendig næringsdrivende ta til takke med å jobbe hjemmefra, og holde forretningsmøter på kaféer o.l. Å leie kontor var dyrt, og ofte måtte man inngå langvarige leieavtaler. Slik er det heldigvis ikke lenger.

Fellesskap og tilhørighet

Når du leier kontor hos Workhouse får du mye mer enn kun en kontorplass. I vårt arbeidsfellesskap er du omgitt av andre mennesker som er i omtrent samme situasjon som deg: Deres drømmer, ambisjoner, planer, utfordringer og problemer har mye til felles med dine egne. Det er svært verdifullt å være i et miljø med mennesker som forstår din situasjon, og som kan gi deg hjelp, støtte og tilbakemeldinger når du trenger det. Familie og venner kan ikke gi deg dette i like stor grad.

Også for større bedrifter

Vårt arbeidsfellesskap passer like godt for større bedrifter som for gründere/frilansere/selvstendig næringsdrivende. Vi har flere større bedrifter som har egne kontorer, som likevel velger å ha noen av sine ansatte i vårt arbeidsfellesskap. Noen har hovedkontor i en annen by og benytter vårt arbeidsfellesskap til de ansatte i Oslo, slik at de kan få være en del av et større fellesskap. Andre ønsker at de ansatte skal ha tilgang til et annet miljø enn de har internt og dermed få tilgang til andre impulser og nettverk.

Du kan spare tid

Nevn for de andre i vårt arbeidsfellesskap hva slags kontakter, partnere eller leverandører du er på utkikk etter, og du vil raskt få noen gode tips. Kanskje den du ser etter faktisk befinner seg på Workhouse? Det samme gjelder verktøy og ressurser. Fortell de andre hva du ser etter, og sjansen er stor for at noen vet om en programvare, tjeneste etc. som dekker ditt behov.