Bedriftsyoga ble opprettet i 2018 og har kontor hos Workhouse i Bogstadveien. Bedriftens tjenester er yogainnstruktører som reiser rundt til andre bedrifter og holder yogatimer.

Fornøyde ansatte er noe som de aller fleste bedrifter ønsker. Dette kan likevel være vanskelig å oppnå dersom de ansatte ikke er fysiske på arbeidsplassen, og i tillegg har mange skader og plager. Bedriftsyoga sitt formål er å skape mer effektive, sunne og friske ansatte.

At kundene skal få ned sykefraværet hos sine ansatte er en kjerneverdi for bedriftsyoga. Også at de er mindre stresset og mer fornøyde er viktig.

Harward Health Publishing har funnet andre store fordeler med yoga på arbeidsplassen. Blant disse er mindre sjanse for hjerte og kar sykdommer, lavere blodtrykk, blodsukker og kolesterol.  Harward Health Publishing fant også at det var lettere for folk som gjorde yoga å holde en normal kroppsvekt og at de hadde et sunnere kroppsbilde.

Dersom du ønsker yoga på arbeidsplassen er det bare å ta kontakt med bedriftsyoga i dag. Gå inn på bedriftsyoga.no for å se mer om forskning på yoga på arbeidsplassen og generelt mer informasjon om yoga på arbeidsplassen.

Fra april 2018 så tilbyr også bedriftsyoga mindfulness på arbeidsplassen. Dette er noe som brukes av Google og andre internasjonale store selskaper for å få en høyere produktivitet hos sine ansatte. Dersom man ønsker at ansatte fungerer på et optimalt nivå er det smart å komme raskt i gang med mindfulness på arbeidsplassen.