Mistä uusia ystäviä löytää aikuisiällä? Näin naisraatimme vastasi lukijan kysymykseen. Aikuisena uusiin ihmisiin tutustuminen vaatii vaivannäköä, varsinkin jos haluaa tehdä vähänkään. Kuinka löytäisi uusi ystäviä aikuisiällä?

Gründerfellesskap Oslo

Å være gründer kan være nokså ensomt. Workhouse sitt gründerfellesskap i Oslo kan gi deg nettverk og andre fordeler som gjør det lettere for deg å lykkes.

Vi vet hva det innebærer å være gründer: Mye å lære, mye å sette seg inn i, mye å finne ut av. Mange oppgaver skal løses. Hva skal du gjøre først? Hva er viktigst? Hvem kan hjelpe deg? Hvilke ressurser finnes? Hvilke fallgruver? Hvilke lover og regler må du forholde deg til? Kan du få støtte? I så fall, hvor? Hvordan komme i gang med å tjene penger? Dette er bare noen få av spørsmålene som dukker opp. Da er det greit å vite at du kan få hjelp av andre som har vært ute i løypa før deg.

Ved å jobbe i vårt gründerfellesskap sammen med andre som er i omtrent samme situasjon som deg oppnår du mange fordeler, som f.eks.:

  • Fellesskap og tilhørighet
  • Tilbakemeldinger og tips fra mer erfarne gründere
  • Møt andre som er i en liknende situasjon og har liknende «mindset» som deg
  • Utvid ditt nettverk
  • Finn de rette folkene
  • Du kan spare tid
  • Du får tips om nyttige verktøy og ressurser å bruke i virksomheten din
  • Et profesjonelt og representabelt sted å ta imot gjester

Fellesskap og tilhørighet

Når du leier kontor hos Workhouse får du mye mer enn kun en kontorplass. I vårt gründerfellesskap er du omgitt av andre mennesker som er i omtrent samme situasjon som deg: Deres drømmer, ambisjoner, planer, utfordringer og problemer har mye til Nettcasinoene har til nye spillere felles med dine egne. Det er svært verdifullt å være i et miljø med mennesker som forstår din situasjon, og som kan gi deg hjelp, støtte og tilbakemeldinger når du trenger det. Familie og venner kan ikke gi deg dette i like stor grad.

Utvid ditt nettverk

Menneskene du deler arbeidssted med i vårt gründerfellesskap kan være en stor ressurs for deg. De kjenner folk som ikke du kjenner, og kan sette deg i kontakt med potensielle partnere, kunder og leverandører.

Lurer du på noe? Spør naboen

Når man driver for seg selv, enten man er i startfasen eller har kommet godt i gang, er det alltid noe man lurer på eller noe man ikke kan. Hvem skal du spørre når du sitter hjemme alene og jobber? I Workhouse sitt gründerfellesskap kan du enkelt lufte problemstillingen din for de andre leietakerne, enten ved lunsjbordet, ved kaffemaskinen, eller ved å banke på hos naboen og be om råd. De andre leietakerne har forskjellig bakgrunn, forskjellige kunnskaper og forskjellige erfaringer, noe som kan gi deg gode svar på det du lurer på.