Inngang

Workhouse har fleksible kontorfellesskap sentralt i Oslo. Her får du ditt eget kontor til en fornuftig pris, i et inspirerende miljø og med enkle leieavtaler.

Tidligere måtte du som gründer/frilanser/selvstendig næringsdrivende ta til takke med å jobbe hjemmefra, og holde forretningsmøter på kaféer o.l. Å leie kontor var dyrt, og ofte måtte man inngå svært langvarige leieavtaler. I vårt kontorfellesskap unngår du alt dette.

Fellesskap og tilhørighet

Når du er en del av Workhouse sitt kontorfellesskap får du mye mer enn kun en kontorplass. Du er omgitt av andre mennesker som er i omtrent samme situasjon som deg: Deres drømmer, ambisjoner, planer, utfordringer og problemer har mye til felles med dine egne.

Det er svært verdifullt å være i et kontorfellesskap sammen med mennesker som forstår din situasjon, og som kan gi deg hjelp, støtte og tilbakemeldinger når du trenger det. Familie og venner kan ikke gi deg dette i like stor grad.

Også for større bedrifter

Du trodde kanskje at vårt kontorfellesskap er kun for gründere/frilansere/selvstendig næringsdrivende? Neida! Vi har flere større bedrifter som har egne kontorer, som likevel velger å ha noen av sine ansatte i vårt kontorfellesskap. Noen har hovedkontor i en annen by, andre ønsker at de ansatte skal ha tilgang til et annet miljø enn de har internt og dermed få tilgang til andre impulser og nettverk.

Vi gir hverandre business

Det finnes mange eksempler på at bedrifter i vårt kontorfellesskap har noen av de samme kundene, uten å være konkurrenter. Dermed kan man henvise kunder til hverandre, og tipse hverandre om potensielle kunder og partnere.