Mistä uusia ystäviä löytää aikuisiällä? Näin naisraatimme vastasi lukijan kysymykseen. Aikuisena uusiin ihmisiin tutustuminen vaatii vaivannäköä, varsinkin jos haluaa tehdä vähänkään. Kuinka löytäisi uusi ystäviä aikuisiällä?

Kontorhotell Oslo

Workhouse er et fleksibelt kontorhotell sentralt i Oslo. Her får du ditt eget kontor til en fornuftig pris, og med en fleksibel leieavtale.

Tidligere måtte du som gründer/frilanser/selvstendig næringsdrivende jobbe hjemmefra eller være kontornomade på kaféer, i hotell-lobbyer etc. I vårt kontorhotell slipper du dette. Jobb heller i et stimulerende miljø som kan gi deg økt arbeidsglede, kreativitet og fokus. I vårt kontorhotell kan du oppnå bedre kvalitet på arbeidet ditt, og at du blir bedre i stand til å jobbe effektivt og ferdigstille oppgaver i tide.

Også for større bedrifter

Vårt kontorhotell i Oslo er slett ikke kun for gründere/frilansere/selvstendig næringsdrivende. Vi har flere større bedrifter som har egne kontorer, som likevel velger å ha noen av sine ansatte på vårt kontorhotell. Noen har hovedkontor i en annen by, andre ønsker at de ansatte skal ha tilgang til et annet miljø enn de har internt.

Utvid ditt nettverk

De andre menneskene som har sitt arbeidssted på vårt kontorhotell i Oslo kan være en stor ressurs for deg. De kjenner folk som ikke du kjenner, og kan sette deg i kontakt med potensielle partnere, kunder og leverandører.

Vi gir hverandre business

Det finnes mange eksempler på at bedrifter her på Workhouse sitt kontorhotell i Oslo har noen av de samme kundene, uten å være konkurrenter. Dermed kan man henvise kunder til hverandre, og tipse hverandre om potensielle kunder og partnere.