Leadservice ble opprettet i 2019 og har kontor hos Workhouse i Bogstadveien. Bedriftens tjenester består av å skaffe leads til bedrifter innenfor forskjellige nisjer. Selskapet har som mål å bli en av de mest dominerende markedsaktørene innenfor kundegenerering.

Leadservice drifter diverse nettportaler hvor de gjør det enklere for forbrukere og leverandører innenfor forskjellige nisjer å komme i kontakt med hverandre.

Konseptet til portalene er det samme: Forbrukeren kan fulle ut et skjema hvor vedkommende forklarer hva han eller hun ønsker. Leadservice vil deretter sende denne henvendelsen ut til 3 forskjellige leverandører som vil ta kontakt med forbrukeren med et tilbud.

Henvendelsen forbrukeren sender er naturligvis helt gratis og uforpliktende. Tjenesten vil dermed være en stor fordel for forbrukeren, som da for det første vil slippe å lete etter forskjellige leverandører.

Den største fordelen ligger kanskje i at forbrukeren kan sammenligne de forskjellige tilbudene, og dermed blir det større konkurranse på leverandørsiden. Slikt sett kan forbrukeren øke sjansen for å faktisk finne det beste tilbudet. Ofte er det jo slik at man ender opp med å velge det første og beste tilbudet, selv om det finnes andre og bedre alternativer.

Dersom forbrukeren ikke er fornøyd med noen av tilbudene, kan forbrukeren naturligvis velge å ikke benytte seg av noen av tilbudene.

Leverandørene som benytter seg av tjenesten vil betale et lite honorar for hver henvendelse leverandøren mottar. Leverandørene som er tilknyttet portalene vil ha en stor fordel, da de slipper å bruke tid og eget arbeid til å finne nye kunder. Dette vil daglig eller ukentlig bli generert av leadservice sine portaler.

Leadservice jobber med å opprette mange nye portaler. Foreløpig satser selskapet tyngst innen regnskapsbransjen og advokatbransjen. Selskapet sier at de alltid handler i tråd med regler og god skikk innen markedsføringsloven.

Veldig mange enkeltmannsforetak og aksjeselskaper benytter seg av regnskapsførere, enten det er til hjelp til å føre deler av regnskapet eller outsourcing av hele regnskapet.

Innenfor denne bransjen er det ofte vanskelig å få oversikt over de forskjellige regnskapsførerne, og mange regnskapsførere ønsker også å motta flere kunder. Derfor har Leadservice opprettet nettportalen Regnskapsførertilbud. Denne nettportalen hjelper firmaer komme i kontakt med riktig regnskapsfører. Her kan man lese råd og guider om hva man burde se etter i en regnskapsfører, fagartikler, og viktigst motta tilbud fra forskjellige regnskapsførere ut fra et skjema som man fyller ut.

Nettportalen er relativt ny, men er i sterk vekst. Portalen har allerede tilknyttet seg flere regnskapsførere og har innholdsprodusenter som jobber med å skrive utfyllende guider til de som trenger informasjon.

Innenfor advokatbransjen satser også Leadservice tungt. Leadservice opererer forskjellige informasjonssider, blant annet innenfor eiendomsrett og arbeidsrett. Imidlertid er det nettsiden Advokatmatch nettbyrået fokuserer mest på. Siden har allerede tilknyttet seg flere advokater, og ved å fylle ut et informasjonsskjema kan potensielle klienter komme i kontakt med forskjellige advokater.

Leadservice satser tungt på å produsere innhold på advokatmatch.no og her vil man etter hvert kunne finne veldig mye informasjon i forhold til forskjellige rettsområder. Leadservice har som mål at nettsiden skal bli den ledende siden innenfor jusinformasjon i Norge.

Dette er bare noen av sidene Leadservice opererer, og selskapet jobber også med å utvikle andre nettkonsepter. Blant annet jobber de med en tjeneste for å velge beste eiendomsmegler. Dersom du ønsker å ta kontakt med Leadservice er det bare å kontakte dem gjennom en eller flere av portalene deres. Bedriften består for øyeblikket av 3 ansatte, men er i sterk vekst og er interessert i å ansette de rette personene.