En av de nyoppstartede tjenestene som holder til i våre kontorer i Bogstadveien 27b er Meglerportalen. Dette er en tjeneste som gjør det lettere for boligselgere å finne en god eiendomsmegler. Meglerportalen leier kontor i 3. etasje i vårt kontorbygg. Dette er samme etasje som flere bedrifter som driver med eiendom og oppussing, og de er derfor i godt selskap.

Tjenesten gjør prosessen enklere for å finne både god informasjon og enkel tilgang for å finne sin perfekte megler for sin eiendom. Det er mye å tenke på når man skal selge. Derfor har tjenesten utarbeidet artikler om ulike problemstillinger knyttet til overdragelse av eiendom.

Verdiskapningen kan forklares slik ved at boligselger får mulighet til å enkelt sammenligne de ulike meglerne i sitt område. Det skaper også konkurranse mellom meglerne, og boligselger kan sikre seg best mulig vilkår. Selger mottar tilbud som er helt gratis, og uten noen som helt binding eller forpliktelser.

Eiendomsmeglere drar også stor nytte av være tilknyttet Meglerportalen. Siden generer henvendelser som kan gi gode klienter. Slik får meglerne mer tid til å gjøre gode salg, og bruke mindre tid på markedsføring.

Ta kontakt i dag dersom din bedrift ønsker å være en del av Workhouse-fellesskapet.